Free sex bini orang sedap Free cam to girls no sign up

mungkin dia dari tadi cari file tu tak jumpe-jumpe kot. baru je aku nak bertanya die terus memusingkan kerusinya… kalo malu nak kasi idea kat sini takut kene kutuk ngan bebudak ni semua, leh e-mail aku [email protected]

aku pon masuk dan ternampak bos aku yg sedang duduk dan membelakangkan aku… lagi-lagi la malam jumaat mcm ni bila bayangkan orang lain sedap je dapat kote.

Aku pun hampir tertidur jugak tapi tiba-tiba aku rase ade orang panjat atas aku. walaupun secara tak langsung, tapi ayat-ayat dia cukup buat aku faham. tapi ustaz tak tau sambil berborak, aku gentel bijik aku yg kebasahan. bila dia tanye kenapa, aku tak mengaku dan jawab takde ape-ape :p lepas letak phone, aku masih lagi teruskan mengosok bijik aku yg basah tu. ape perhatikan nama-nama yg tersimpan dlm handphone aku, tapi takde sorang pun yg aku rase selamat untuk dihubungi. dah setahun ustaz rochi berada di Gadjah Mada University sambung blajar kat sane. tinggal bra dan panties yg berwarna merah saja (Tiara belikan mase aku jenjalan kat singapore dulu) dan dia masih membelaiku dari belakang. dan aku mula mencari kepala belt bosku dan melurutkan seluarnya kebawah. kini bra aku tertanggal dan dia mula menyonyot putingku silih berganti dalam keadaan berdiri sambil tangan nya melurutkan pantiesku. dimenyerang aku bagai singa kelaparan dan aku menikmati sepenuhnya. dengan sekali henjut batangnya yg panjang dan tegang itu habis aku kemut. kemudian dia suruh aku berdiri dan meniarap diatas meja. aku mengepit koneknya dengan merapatkan kedua belah kaki ku agar aku dapat menikmati kebesaran konek bos aku itu dengan maksimum.

Mengucup aku slowly dan aku membalasnya dengan penuh nikmat. tapi dia kat sane dan aku kat sini, ckp pun tak guna. sesekali aku jolok-jolok hujung jari aku kedalam lubang aku. sementara aku terpaksa terus mengusap kelentit basah aku sendiri. aku mengangkang dan membiarkan kesedapan menular ke seluruh badan. aku merengek-rengek minta disuap konek dengan segera. banjir yg aku alami melimpah ruah hingga basah hingga ke celah peha. Aku tak dapat habiskan banyak mase dengan dia mase kat sane. sejak aku hilangkan diri hari tu, ustaz rochi membawa hati. Disana aku sekadar ikut boss aku tu menjalankan urusniaga. Sempat jugak kami habiskan masa bersama :p tapi untuk keselamatan dan rekod company, kami duduk bilik berasingan :p Banyak yg aku bualkan dengan boss terutama sekali pasal hal rumahtangga dia dan memang serious bini dia tak boleh nak terima dia lagi selepas apa yg dia nampak depan mata hari tu. Mungkin salah aku la kot sebab tak lari je mase dia try nak sentuh aku hari tu. bos aku terus menerus membelai lurah cipapku dari luar panties dan aku semakin ghairah dan air mula meleleh dari lubang cipapku membasahi pantiesku. dengan berani dia menyeluk kedalam panties ku dan mengentel bijiku. aku menanggalkan baju kemaja T yg bos aku gunakan dan duduk diatas meja bos aku. dari tetekku dia mula turun sambil menjilat seluruh tubuhku ke lubang pusat dan menyuruhku berbaring saja diatas mejanya. henjut punye henjut tiba-tiba boss cabut konek dia dari lubang aku dan suruh aku duduk melutut.

malam tu lepas borak2 dgn mak, aku bwk Laura masuk bilik aku. tapi memang aku kesal la sebab boss aku mcm mintak aku bertanggungjawab atas apa yg berlaku. kalo dia kat luar dia sms je aku suruh buat ape-ape yg patut. “wife i mintak cerai” tapi aku tak balas pun sms tu. ” (ayat aeri) aku hanya mampu mengangguk dan membiarkan saja apa yg dilakukan. punggung aku terangkat2 semasa bos aku bagai harimau lapar melahap cipapku yg berair tu.

selepas menggomol Laura sampai dia penat dan tertidur, aku bergomol dgn Zamri pulak :p kebetulan pulak aku memang gersang tak tertahan. pastu bini boss nangis-nangis kuar (maybe turun bawah). lepas tu aku tak tau ape yg terjadi seterusnya antara mereka. dia nak suh aku buat ape-ape semua tinggal note je atas meja. tapi baru je jap tadi boss aku sms aku kul 11 malam. aku terdiam menikmati segala perlakuan yg bos aku buat terhadapku kerana sememangnya aku inginkan belaian seperti itu, kini butang bajuku tertanggal satu demi satu dan cipapku juga mula di usap. dalam keadaan keghairahan itu bos aku membisikan pada ku ” meen i need u! aku tak tertahan dengan perbuatannya aku mengerang kesedapan sambil meramas buah dada aku sendiri. sesekali lidah boss ku itu menjulur kelubang cipapkan sehingga aku tak mampu menahan kenikmatan.

Dia menggosok-gosok kelentit aku yang masih kering. Jemari Saiful menggosok lembut kelentit aku yang mula basah. Aku rasa ngilu bila jemarinya bermain pada bijik kelentit aku. Saiful mengucup sekitar leher, dada dan breast aku sementara tangannya tak henti-henti meneroka lembah keramat aku.

Dia membuka baju tidur aku, menanggalkan bra dan seluar dalam aku. Sesekali dia menggigit halus breast aku yg makin membengkak. Tiada sebarang perbezaan ketara antara projek semasa mengandung atau tidak. Mungkin sebab sorong tarik Saiful terlalu perlahan sebab takut aku rasa sakit. Bila aku bangun pagi kesan pancutan Saiful mengotori perut aku dan ada sedikit terkena cadar katil kami.

“i dah hantar kat u la boss” boss plak sengal-sengal buat-buat tanye “ye ke? “u boleh cari tak meen, i kene meeting kat melaka ni on monday, tapi my wife ajak gi ari ni gak sebab dia nak ikut” aku semakin terase sengal. yelah jap lagi i datang” nak tak nak aku kene datang la kan. pergh syahdunya aku rasa sbb dah lama tak dapat bunga last aku dapat bunge eyh? sedang kusyuk aku memerhatikan bunga yg ada ditangan ku itu, tanpa ku sedari boss aku telah berada dibelakang aku merangkul erat pinggangku sambil mencium leherku. aku membiarkan saja perlakuan boss aku itu sbb aku pon gersang dari semalam tambah pula masa kat spital aku kantoi dgn zamri yg merencatkan emosiku bersama boss ku di hospital dulu. takde nafsu nak berghairah, so ku tak dapat nak menghasilkan nukilan yg korang tunggu. hari sabtu kan patutnye aku tak keje kan, tapi aku pegi jugak opis sebab boss aku yg sengal tu tak jumpe file yg dia cari…

pagi tadi kul 8 dia call cakap “meen, i cari file **** takde pun kat bilik u” aku sengal-sengal mamai. alangkah terkejutnya aku sejambak bunga ros merah ditangannya dan terus dihulurkan kepada ku seraya die berkata “Happy valentine meen” … pagi sabtu 14 february, boss call aku mintak aku datang opis sebab dia cari satu file tu tak jumpe.

Leave a Reply